Us convidem a la presentació de l’Exposició de les aquarel·les realitzades per Gisela Bombilà pels plafons informatius del Projecte de Recuperació de Punts d’Aigua per la Reproducció d’Amfibis al PEIN de Gallecs, realitzat pel DRAG (Defensa de Rèptils i Amfibis de Gallecs)  entre els anys 2009 i 2010, amb el patrocini de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Consorci de l’EIN de Gallecs.
La presentació serà el Dimecres 9 de març a les 20:30h, al Restaurant La Plaça Bar de Forquilla, Plaça Major, 7  (entre Ajuntament i Mercat Municipal), Mollet del Vallès.
Els dibuixos restaran exposats al restaurant durant tot  el mes de març.
Podreu veure dibuixos d’espècies d’amfibis com el tòtil i la reineta, i d’invertebrats com l’escorpí d’aigua i el barquer.
Les aquarel·les originals estaran a la venda, al preu de 100€. Aquests diners rebertiran íntegrament en la continuació del projecte de restauració i creació de zones aptes per la reproducció d’amfibis.

Més informació a: http://www.dragnatura.org