El tema central d’aquestes Jornades és el declivi mundial de les poblacions d’amfibis, amb ponències sobre els nous avanços contra la quitridiomicosi, la recuperació d’hàbitats i la presentació de diferents projectes de recuperació d’amfibis.

Llibre de Resums

També es presentaran ponències, versades en altres aspectes de l’herpetologia, com els rèptils endèmics de les Balears o la biogeografia, diversitat i classificació dels rèptils. Hi haurà també altres presentacions, en forma de pòsters.

El dissabte dia 8 d’octubre també es realitzarà, paral·lelament a les xerrades, un curset d’introducció a l’herpetologia; així com sortides herpetològiques, amb un curset pràctic de fotografia nocturna.

 Podeu presentar pòsters sobre qualsevol temàtica herpetològica. La data límit per al lliurament dels resums serà el 15 de setembre; els podeu enviar a Txema López (SOHEVA):  soheva@jet.es  o a Joan Ferrer (SCH):  sch@soccatherp.org , on també podeu demanar més informació.

Les Jornades es realitzaran a la Casa de la Cultura, al Carrer Mestre Esteller, s/n

Més informació a www.lasenia.cat