Enguany, la SCH organitza les XIV jornades herpetològiques, a la localitat de Marçà (Priorat, Catalunya). En aquesta ocasió, ho fa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Marçà, del Centre de recuperació de la tortuga mediterrània – Parc de les Olors de Marçà, de l’entitat naturalista GEPEC-EdC (Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans) i de la Institució Catalana d’Història Natural.

Es faran xerrades i conferències sobre temes herpetològics i també es podran presentar treballs en forma de pòster. Paral·lelament als cicles de conferències, al llarg del matí i la tarda de dissabte dia 10 de novembre, s’impartirà un curset d’introducció als amfibis i als rèptils, pensat per als acompanyants i els no iniciats.

Per a diumenge 11 de novembre, està prevista una visita al centre de recuperació de la tortuga mediterrània de Marçà.

El preu d’inscripció és de 10 € per als socis de la SCH, GEPEC i ICHN; per a la resta d’assistents el preu són 20 €.

Si voleu fer una presentació sobre qualsevol temàtica herpetològica, en forma de pòster o xerrada, o voleu demanar més informació, poseu-vos en contacte amb Josep A. Melero (lebias@terra.es).

Recomanem que confirmeu la vostra assistència a en Josep A. Melero (lebias@terra.es), per tal que us puguem reservar el llibret de resums de les presentacions d’aquestes jornades. A aquells que no hagin confirmat la seva assistència en la data prevista, no els podem garantir el lliurament d’aquest llibret de resums en format paper.

Programació (actualitzada a 28/10/2012)

Opcions d’allotjament

Horaris Renfe: anadatornada