Durant el 2021 hem dut a terme un projecte de voluntariat ambiental entorn la bassa de Can Dunyó, en custòdia per la SCH, a Lliçà d’Amunt, Vallès Oriental. Aquest projecta s’ha centrat en la recuperació de 2 bassetes temporànies properes a l’observatori d’aus. Aquests hàbitats són de vital importància per a multitud d’espècies, especialment per alguns amfibis, com el gripau corredor (Epidalea calamita) i la granoteta de punts (Pelodytes punctatus).

Fruit d’aquest projecte, s’han elaborat diversos materials divulgatius que us oferim a continuació. Per accedir-hi cliqueu a sobre de cada element:

XERRADA ONLINE

TRÍPTIC: LES BASSES TEMPORÀNIES

MANUAL D’INICIACIÓ: LES BASSES TEMPORÀNIES Què són, perquè les hem de protegir i com les podem construir


Esperem us siguin útils i els difongueu ben aviat!Part de l’equip de persones voluntàries que s’encarreguen de gestionar la finca de Can Dunyó i que han participat al projecte de restauració de basses temporànies, que ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona


Aquest projecte compta amb el suport de