Durant els propers 6 mesos la Júlia treballarà a l’entitat gràcies a un ajut obtingut del Programa de Garantia Juvenil, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Aquesta és una iniciativa europea per reduir l’atur juvenil, que té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació universitària per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La Júlia havia estat la última alumna en pràctiques que havíem tingut i estem molt contents i contentes de poder-li donar aquesta oportunitat. Segur que la seva incorporació a l’equip serà d’allò més profitosa per a tothom. Durant els propers mesos, les seves tasques consistiran en donar suport en el tots els projectes l’entitat, en especial al projecte de custòdia i als relatius a explotar les bases de dades de l’entitat.

Benvinguda Júlia!


La Garantia Juvenil és una iniciativa de