PROPERES ACTIVITATS

16/03/2019

Jornada formativa al riu Daró, en el marc del projecte “Herpetofauna i Bioseguretat”. La Societat Catalana d’Herpetologia, juntament amb Associació Hàbitats, participarà en la formació al voluntariat del Projecte rius, on s’explicarà als assistents la riquesa d’amfibis i rèptils que es poden trobar als ambients fluvials i com identificar les diferents espècies. Es farà especial emfasi en les mesures de bioseguretat a tenir en compte per evitar la proliferació de malalties emergents d’amfibis.

Amb el suport de:

Per a més informació sobre malalties emergents consulta el tríptic “Noves amenaces pels amfibis” que hem creat, juntament amb Associació Hàbitats i Paisatges Vius.

22/03/2019

Xerrada “Els amfibis i rèptils del nostre entorn”, en el marc de les III Jornades Naturalistes de Santa Maria de Martorelles (Maresme). Per a més informació i inscripcions consulteu la web de les jornades. Podeu consultar aquí el programa.

23/03/2019

Presentació dels resultats d’un dels nostres projectes finalitzats, “La quitridiomicosi a la comunitat d’amfibis del Massís de les Gavarres” a les 9es Jornades de Medi Natural de Girona 2019.

8es Jornades de Medi Natural a Girona

Més informació i inscripcions aquí. Consulta el programa de les Jornades.

30/03/2019

Jornada formativa a la riera d’Osor, en el marc del projecte “Herpetofauna i Bioseguretat”. La Societat Catalana d’Herpetologia participarà en la formació al voluntariat del Projecte rius , on s’explicarà als assistents la riquesa d’amfibis i rèptils que es poden trobar als ambients fluvials, com identificar les diferents espècies i es farà especial emfasi en les mesures de bioseguretat a tenir en compte per evitar la proliferació de malalties emergents d’amfibis.

Amb el suport de:

Consulta el tríptic “Noves amenaces pels amfibis” per saber-ne més sobre la problemàtica de les malalties emergents d’amfibis i com prevenir la seva expansió.

Vols assabentar-te de les properes activitats de la SCH? Uneix-te al llistat de mailing de la SCH i et mantindrem informat/da.

(en construcció)   Veure calendari d’activitats de la SCH

 

 

Estudi, conservació i divulgació d'amfibis i rèptils a Catalunya