Dissabte 30 de març de 2019

Jornada formativa a la riera d’Osor, en el marc del projecte “Herpetofauna i Bioseguretat”. La Societat Catalana d’Herpetologia ha participat, juntament amb l’Associació Hàbitats, en la formació al voluntariat del Projecte rius , on s’ha pogut explicar als assistents la riquesa d’amfibis i rèptils que es poden trobar als ambients fluvials. També s’ha parlat de com identificar les diferents espècies i s’ha fet especial èmfasi en les mesures de bioseguretat a tenir en compte per evitar la proliferació de malalties emergents d’amfibis.

Amb el suport de:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Consulta el tríptic “Noves amenaces pels amfibis” per saber-ne més sobre la problemàtica de les malalties emergents d’amfibis i com prevenir la seva expansió.

.-

Dissabte 16 de març de 2019

Jornada formativa al riu Daró, en el marc del projecte “Herpetofauna i Bioseguretat“.

La Societat Catalana d’Herpetologia ha participat en la formació al voluntariat del Projecte rius , on l’Associació Hàbitats ha explicat als assistents com fer la inspecció d’un tram de riu i la SCH hem explicat la riquesa d’amfibis i rèptils que es poden trobar als ambients fluvials, com identificar les diferents espècies i hem fet especial èmfasi en les mesures de bioseguretat a tenir en compte per evitar la proliferació de malalties emergents d’amfibis.

Amb el suport de:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

.

Dissabte 10 de març de 2019

Formació oberta “La fauna vertebrada de la Vall d’Aro, en el marc del projecte LIBERA. S’ha presentat i discutit la diversitat actual de vertebrats de la Vall d’Aro i zones properes, i també mesures de conservació. El nostre company de la SCH, l’Eudald, ha parlat sobre herpetofauna. La jornada s’ha realitzat en col·laboració amb el Grup Natura Sterna.

Amb el suport de:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

.

.

Altres activitats realitzades: