Cursos

27/04/2019
Curs d’amfibis adreçat a tècnics i biòlegs: “Els amfibis: Identificació d’espècies i protocol de bioseguretat“.

El curs d’amfibis a Cassà de la Selva va ser tot un èxit! Van participar 22 persones d’àmbits diversos, sobretot tècnics d’ajuntaments, diputació, consultories ambientals i entitats naturalistes, però també mestres de secundària i algun estudiant de grau en biologia. L’interés dels assistents va ser clau per crear una jornada dinàmica i participativa.

Després de la sessió teòrica, abans de la sortida de camp, es va explicar als assistents les novetats sobre la problemàtica de les malalties emergents d’amfibis, es va reflexionar sobre la necessitat de prendre mesures de prevenció per evitar la ràpida expansió de malalties emergents i es va seguir el protocol de bioseguretat.

La sortida de camp va ser tot un èxit! Els assistents van aconseguir identificar les diverses espècies d’amfibis que vam poder observar, com el tritó palmat, larves de salamandra, la granoteta de punts, el gripau d’esperons… entre d’altres. Fins i tot vàrem poder gaudir del festeig de vàries parelles de tritó verd, va ser un moment espectacular!

Moltes gràcies a tots. Us esperem a la propera!

Amb el suport de:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Altres activitats realitzades:

Estudi, conservació i divulgació d'amfibis i rèptils a Catalunya