La Societat Catalana d’Herpetologia organitza periòdicament les Jornades Herpetològiques Catalanes. Són dos dies de presentacions d’estudis, ponències, pòsters, àpats i sortides de camp per a compartir coneixements i experiències relacionats amb els amfibis i rèptils. És el nostre desig contribuir a difondre els treballs que sobre la fauna herpetològica s’estan realitzant al nostre àmbit i al món i, a la vegada, estimular el seu estudi, coneixement i conservació.

Les Jornades van dirigides a tots els públics, però sobretot als estudiants, naturalistes, científics/es i gent amb interès pels amfibis i rèptils. Podràs participar d’aquestes jornades tant si ets soci/a com si no, però t’agradarà saber que en aquest esdeveniment els/les socis/es tenen descompte!

.

Informació sobre les Jornades Herpetològiques realitzades

.

Premis Joaquim Maluquer  (Reconeixement a la recerca herpetològica i la conservació)

.

Galeria d’imatges

  • Jornades Herpetològiques Catlanes
  • Activitats Societat Catalana d'Herpetologia

.

Properes activitats de la SCH

Podràs participar d’aquestes activitats tant si ets soci/a com si no ho ets. Això si, creiem que els/les socis/es es mereixen tenir avantatges i privilegis pel fet de ser mecenes herpetològics. Descobreix quins són!

.

.

A què esperes, fes-te soci/a!

Vols assabentar-te de les properes activitats de la SCH? Uneix-te al llistat de mailing de la SCH i et mantindrem informat/da.

.

Fes clic aquí per consultar altres activitats realitzades