Sortides herpetològiques

Dissabte 4 de maig de 2019

L’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Herpetologia, ha organitzat la sortida herpetològica “Els amfibis de la Vall de Sant Daniel” per a tots els públics, per conèixer els amfibis que podem trobar a aquesta vall propera a la ciutat de Girona. Aquesta sortida per a conèixer els amfibis comença a ser tot un clàssic, ja que es porta fent des de l’any 2014. Van venir més de 20 adults i 9 nens i es van poder veure o escoltar fins a 5 espècies d’amfibis.

Amb el suport de:

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Dissabte 6 d’abril de 2019

La Societat Catalana d’Herpetologia, juntament amb Associació Meandre i l’Ajuntament de Manresa, ha organitzat la “Nit dels Amfibis”  una sortida herpetològica molt especial, en el marc dels projectes “Tòtil Manresa” i “Herpetofauna i bioseguretat” de la SCH. Ha tingut molt d’èxit d’assistència, més de 50 persones! imer de tot s’ha fet una xerrada per presentar les entitats, explicar els projectes i s’ha fet èmfasi en com identificar amfibis i l’importància de no tocar-los degut a la problemàtica de les malalties emergents. En acabar la xerrada s’han fet grups i aquests han sortit a fer censos visuals i auditius pels punts d’aigua de la ciutat de Manresa i entorns mitjançant una App creada per a l’ocasió on es podien enregistrar fotografies i sons dels amfibis que s’anaven trobant a cada punt d’aigua.

Amb el suport de:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Dissabte dia 2 de març de 2019

Sortida herpetològica al Pantà de Santa Fe, Parc Natural del Montseny, en el marc del projecte “Herpetofauna i Bioseguretat: eines educatives i bones pràctiques per al voluntariat ambiental”, realitzat en col·laboració amb Associació Hàbitats i Paisatges vius.

Amb el suport de:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Properes activitats de la SCH

Podràs participar d’aquestes activitats tant si ets soci/a com si no ho ets. Això si, creiem que els/les socis/es es mereixen tenir avantatges i privilegis pel fet de ser mecenes herpetològics. Descobreix quins són!

A què esperes, fes-te soci/a!

Vols assabentar-te de les properes activitats de la SCH? Uneix-te al llistat de mailing de la SCH i et mantindrem informat/da.

 (en construcció)   Veure calendari d’activitats de la SCH

 

Altres activitats realitzades:

 

Estudi, conservació i divulgació d'amfibis i rèptils a Catalunya