dijous 22 de novembre de 2019

La SCH vam assistir a la IV Trobada Estudiosos Serralada Litoral Central i VIII Montnegre. Va ser una jornada molt enriquidora, on vam conèixer gran part dels darrers treballs sobre fauna i flora d’aquests Parcs. La nostra contribució va ser amb una ponència titulada “El projecte de recuperació del tritó verd Triturus marmoratus (Latreille, 1800) i el gripau d’esperons Pelobates cultripes (Cuvier, 1824) a la Serralada Litoral (2010-2019)“ i vam explicar als assistents aquests dos projectes que duem a terme, amb l’ajuda de moltes persones, al Parc de la Serralada Litoral des de 2010 i 2016 respectivament.

Amb el suport de:

.Amb el suport de:

Dissabte 23 de març de 2019

La Societat Catalana d’Herpetologia ha participat en les 9es Jornades de Medi Natural de Girona presentant els resultats del projecte “La quitridiomicosi al Massís de les Gavarres“, amb la xerrada anomenada “Les malalties emergents d’amfibis a les Gavarres: què en sabem?”.

.

Divendres 22 de març de 2019

La Societat Catalana d’Herpetologia ha participat en les 3es Jornades Naturalistes de Santa Maria de Martorelles. Primer hem fet una xerrada anomenada “Els amfibis i rèptils del nostre entorn”. Al vespre hem guiat la sortida nocturna per observar amfibis.

Amb el suport de:

.

Properes activitats de la SCH

Podràs participar d’aquestes activitats tant si ets soci/a com si no ho ets. Això si, creiem que els/les socis/es es mereixen tenir avantatges i privilegis pel fet de ser mecenes herpetològics. Descobreix quins són!

.

.

A què esperes, fes-te soci/a!

Vols assabentar-te de les properes activitats de la SCH? Uneix-te al llistat de mailing de la SCH i et mantindrem informat/da.

.

Fes clic aquí per consultar altres activitats realitzades