Des de l’any 1982 la Societat Catalana d’Herpetologia realitzem el nostre Butlletí. Aquest aplega articles inèdits de temàtica relacionada amb l’estudi científic d’amfibis i rèptils en format observació, nota breu o article. El focus és principalment herpetològic, o ha de tenir una relació clara amb interessos herpetològics, en un sentit ampli: ecologia, evolució, conservació, etc.

L’objectiu final és permetre avançar en el coneixement científic i donar a conèixer les últimes notícies i descobriments relacionats amb els amfibis i rèptils, sobretot catalans (tot i que també de la resta del món), i d’aquesta manera, contribuir a la seva conservació a curt i llarg termini.

Al següent enllaç podeu consultar els 28 números que hem publicat al llarg dels anys:

El Butlletí recull treballs de tothom, des d’aficionats naturalistes a investigadors, i actualment és el nostre desig mantenir una regularitat de publicació d’un cada any. Si teniu un treball i voleu fer-lo públic, així com si heu trobat quelcom rar o mai abans conegut, a continuació podeu llegir les normes de publicació i els patrons d’edició:

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes al correu butlleti@soccatherp.org.

.