LOGOTIP Del projecte:

logo CONSCIÈNCIA HERPETOLÒGICA rgb

dURADA:

2020 – …

Objectius:

  1. Conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de conservar la biodiversitat del nostre territori, concretament els amfibis i rèptils i els seus hàbitats.
  2. Donar a conèixer les diferents espècies de rèptils catalanes per acostar a la ciutadania aquest grup de fauna tant estigmatitzat.
  3. Fomentar la creació d’hàbitats adequats per a conservar espècies d’herpetofauna i altres grups taxonòmics relacionats.
  4. Generar material i recursos d’educació ambiental i formal accessibles al conjunt de la ciutadania.

Àrea geogràfica:

Tota Catalunya.

Descripció del projecte:

Educar i sensibilitzar al conjunt de la societat sobre la importància de conservar els amfibis i rèptils catalans és un dels principals objectius de la SCH. Amb aquest projecte es vol donar a conèixer la situació de vulnerabilitat dels hèrptils, el paper que juguen als nostres ecosistemes i la fragilitat dels seus hàbitats, fent arribar el missatge al públic general i a alumnes d’institut.
 
Per aconseguir-ho, es programaran cursos informatius i pràctics oberts a tothom, i jornades de voluntariat adreçades a l’àmbit escolar. També es generarà material didàctic per transmetre el missatge a diversos agents, amb fitxes d’identificació d’espècies, un manual de construcció de diferents hàbitats i una proposta de gamificació a l’aula.
 

Altres entitats participants en el projecte:

Logos consciencia

Finançament:

 

RESPONSABLE:

Alejandro García Salmerón    alejandrogsalmeron@soccatherp.org

IMATGES: