Jornada teoricopràctica, impartida pel personal tècnic de la Fundació Emys, amb l’objectiu de donar a conèixer les tortugues que podem trobar a Catalunya.

El matí comença amb una visita al Punt d’Informació de l’Estany de Sils i una explicació amb suport digital sobre la biologia i la diversitat de quelonis (i en especial de les tortugues d’estany). Ja després d’esmorzar, el curs es tanca amb una sortida de camp per revisar les trampes que utilitza la Fundació per fer el seguiment de les tortugues de l’estany i identificar les diferents espècies capturades.

El curs és gratuït i per assistir cal una inscripció prèvia enviant un correu a sch@soccatherp.org

Docents: Ona Font Rifà Biòloga de l’àrea de Conservació de la Fundació Emys i Montserrat Moya (ajudant) educadora ambiental de la Fundació Emys.

Punt de trobada: Punt d’Informació de l’Estany situat a l’edifici de l’Estació de RENFE de Sils. Coordenades: 41.807785, 2.745111. Google Maps: https://goo.gl/maps/epFv9H6mMEM8hZBg9

Aquest curs es troba en el marc del projecte Consciència Hepertològica i compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. 

Cartell del curs: