Ens plau comunicar-vos que del 21 al 23 d’octubre de 2022 celebrarem les XVIII Jornades herpetològiques Catalanes a Vallbona de les Monges (Urgell, Catalunya) a l’Espai Museístic del Cinema de Vallbona de les Monges.

Voleu participar-hi? Aquí teniu tota la informació: 

NORMES DE PARTICIPACIÓ (format oral o pòster)
En aquestes jornades tindreu l’oportunitat de presentar els vostres treballs herpetològics.

Caldrà presentar un títol i un resum del treball que es vulgui exposar (300 paraules; millor si està estructurat en: antecedents, objectiu, material i mètodes, resultats i paraules clau).

Un cop enviat el resum, se us comunicarà l’acceptació d’aquest i si és apte per ser presentat a les jornades. Es disposarà de 12 minuts si és en format oral. Si fos en format de pòster, es podrà disposar d’uns 8 minuts per presentar-lo.

Temps límit de lliurament del resum: 31 d’agost de 2022

PREUS DE LES INSCRIPCIONS
– Preinscripció socis 20€
– Preinscripció no socis 30€
– Inscripció directa socis 25€
– Inscripció no socis 35€.
La preinscripció es farà en línia, mentre que la inscripció serà al lloc físic directament, tot i que aquesta última no garanteix l’accés, per limitacions d’aforament. Teniu fins al 30 de setembre 2022 per inscriure-us.

L’allotjament per aquest cap de setmana va a càrrec de cada persona, però no dubteu en escriure’ns si no sabeu on allotjar-vos i us proporcionarem una llista de recomanacions.Per qualsevol dubte envieu un correu electrònic a jornades.sch@gmail.com