Ens plau comunicar-vos que acaba de publicar-se la guia dels amfibis dels Països Catalans amb l’editorial Brau. Fullejant-la podreu apreciar la gran quantitat de fotografies fetes al camp sobre un fons blanc que mostren tots els estadis de desenvolupament (adults, postes, larves i juvenils) de cadascuna de les espècies, tant autòctones com introduïdes. També podreu gaudir llegint la introducció, lleugera però completa, sobre l’origen, biologia i amenaces dels amfibis. Però un dels principals objectius de l’obra és facilitar la identificació dels anurs i els urodels de la regió, per això s’han construït unes claus dicotòmiques il·lustrades i s’ha elaborat una fitxa amb continguts específics per a cada espècie o grup d’espècies.

Aquesta obra és resultat del treball durant més de dos anys de l’Alejandro, el Joan, el Xavier i l’Eudald, socis de la SCH, i de la col·laboració de múltiples entitats i particulars gràcies als quals no haurien sigut possibles molts dels continguts.

La podreu aconseguir en tendes especialitzades i assistint a les activitats presencials de l’entitat que convoquem amb temps a les xarxes socials. Esperem que us agradi i que aprengueu una mica més sobre aquest grup tan interessant!