El nostre tècnic Alejandro juntament amb la col·laboració de la junta, la docent de secundària Cristina Fernández i la dibuixant i biòloga Yaiza Parra treballen des de fa mesos en l’elaboració d’un joc de cartes on els nostres amfibis i rèptils seran els protagonistes!

El joc, per a tots els públics, però sobretot per a l’educació secundària, pretén donar a conèixer la diversitat herpetològica, reflectir una part de l’entramat de les relacions que es donen en els diferents hàbitats que ocupen, i donar a conèixer l’efecte tant nociu com revitalitzador que podem ocasionar els humans en les seves comunitats. A més a més, aquesta proposta de gamificació pot portar associada per als professors d’instituts una guia didàctica per tal de garantir que l’alumnat adquireixi els continguts curriculars i les competències bàsiques en funció del curs

Avui ens trobem realitzant les primeres proves, que són vitals per afinar les normes i poder encarar el seu disseny amb seguretat. Us mantindrem informats!

L’actuació es troba en el marc del projecte “Consciència herpetològica” que podreu consultar a la nostra web i es du a terme amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació consulteu el projecte aquí.