image

 

Des de l’any 2003 es celebra a Catalunya la Universitat Catalana d’Estiu de Ciències de la Natura (UCEcn), un esdeveniment que en les seves IX edicions anteriors s’ha fet a Seròs (Segrià). Enguany es farà a Badalona de l’1 al 5 de juliol gràcies al suport i col·laboració de la Universitat Catalana d’Estiu, l’Ajuntament de Badalona, Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i nombroses associacions i entitats lligades al món de la natura.

Aquesta edició de la Universitat té un caràcter molt pràctic i  té dos grans mons, el terrestre, les classes s’impartiran a l’Escola de Natura a Can Miravitges i al Parc de la Serralada de Natura (Conreria) a més de fer sortides de camp al Parc de Ca l’Arnús i Can Solei i un altre món, l’aquàtic, tenint com a seu de les classes l’Escola del Mar de Badalona i una sortida en vaixell per observar la fauna, efectuar mesures i agafar mostres d’aigua i plàncton.

Els cursos d’enguany són:

  • Anellatge d’ocells
  • Agricultura urbana, periurbana i ecològica
  • Curs de formació de guies i intèrprets de la natura
  • Iniciació al submarinisme
  • Caminant per la frontera: Introducció al coneixement de l’entorn litoral de Badalona

A més cada dia de la Universitat es farà una xerrada oberta a tothom sobre un aspecte de l’entorn natural de la Serralada de Marina o de l’entorn litoral de Badalona.

Aquesta Universitat està oberta a tothom que tingui un interès per la natura i pel coneixement del seu entorn. Vol ser una Universitat de referència en el món del coneixement de la natura i amb seu definitiva a Badalona.

Per més informació visiteu la web www.ucecn.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.