DISSABTE 19 de desembre DE 2020

Jornada de neteja al riu Brugent que va ser exclusiva pels veïns de la Garrotxa a causa de les restriccions de mobilitat. Va consistir en la retirada de residus i una sortida herpetològica a Les Planes d’Hostoles. Es van retirar més de 100 kg de residus, d’aquests més de 80 kg estaven dintre el torrent sec (800 m2) els atres 20 kg estaven repartits per més de 2000 m2 dins de la zona enjardinada. El material extret del torrent estava format principalment per tovalloletes i vidres. Mentre que el material del prat eren plàstics d’un sol ús. En la sortida de després es van vore diverses espècies d’amfibis: salamandra (Salamandra salamandra terrestris), tòtil (Alytes almogavarii), tritó pirinenc (Calotriton asper), sapo comú (Bufo spinosus); de rèptils: llangardaix (Podarcis liolepis) i dragó comú (Tarentola mauritanica); i d’invertebrats d’interès, com el cranc de potes blanques (Austropotamobius pallipes) i grill cavernícola (Dolichopoda linderii).

Amb el suport de:

.

dissabte 1 i diumenge 2 D’agost DE 2020

Combatim el cranc roig! és el nom del volntariat ambiental ambiental que vam realitzar amb l’objectiu d’eradicar el cranc de riu americà a dues basses de Santa Cristina d’Aro (al coll de Can Llac). Es van buidar dues basses, capturar crancs i retirar els llots.

Amb el suport de:

.

Properes activitats de la SCH

Podràs participar d’aquestes activitats tant si ets soci/a com si no ho ets. Això si, creiem que els/les socis/es es mereixen tenir avantatges i privilegis pel fet de ser mecenes herpetològics. Descobreix quins són!

.

.

A què esperes, fes-te soci/a!

Vols assabentar-te de les properes activitats de la SCH? Uneix-te al llistat de mailing de la SCH i et mantindrem informat/da.

.

Fes clic aquí per consultar altres activitats realitzades